VanDyck

Vandyck is opgericht in 1923 en heeft als missie om hoogwaardige bed- en badtextiel te produceren met oog voor design en kwaliteit. Ze staan bekend om hun innovatie en vakmanschap, waardoor ze een vertrouwde naam zijn geworden in de wereld van slaapcomfort. Vandyck betekent voor slapend Nederland een garantie voor luxueus en duurzaam beddengoed, waarbij comfort en stijl hand in hand gaan. Je vindt het uitgebreide assortiment van Vandyck bij Slaapspecialist van Ellen.

Vandyck assortiment

Sale
voor 599,00

Waarom Vandyck?

Hoogste kwaliteit materialen

Vandyck onderscheidt zich door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit materialen voor hun beddengoed, zoals tencel en lyocell. Deze duurzame stoffen bieden niet alleen ultiem comfort, maar zijn ook milieuvriendelijk. Voor hun badtextiel gebruikt Vandyck hoogwaardige materialen, zoals katoen en bamboe. Deze materialen staan bekend om hun zachte, absorberende en duurzame eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor badhanddoeken, washandjes, gastendoeken, douchelakens, badjassen en andere badtextielproducten.

Dutch design

Vandyck staat synoniem voor Dutch design, wat betekent dat hun producten zorgvuldig zijn ontworpen met aandacht voor esthetiek en functionaliteit. Ze combineren eigentijdse ontwerpen met vakmanschap, waardoor hun beddengoed en badtextiel er niet alleen goed uitzien, maar ook goed aanvoelen.

Ecologische verantwoordelijkheid

Bij Vandyck hebben ze een sterke toewijding aan ecologische verantwoordelijkheid. Ze streven ernaar om producten te leveren die niet alleen comfortabel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Koop je Vandyck producten online of in onze showroom

Bij ons kun je eenvoudig de producten van Vandyck online bestellen die je het meest bevallen. Maar als je extra advies nodig hebt of als je de producten graag eerst wilt zien, dan kun je altijd langskomen in onze showroom aan de Van Weedestraat 25 in Soest.

Vragen over Vandyck? Neem contact op

Als je nieuwsgierig bent naar het merk Vandyck of de producten die we van dit merk bij Slaapspecialist van Ellen verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen!

Direct bellen Bezoek onze showroom